Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5000 steg men inget framåt...

Jag går baklänges
i den stora labyrinten
försöker finna fotspår
som lösts upp av tiden

återvändsgränder
och leriga lågskor
frostbitna händer
och stressat hjärtat

jag faller i bitar
ett krossat fat
som inte håller ihop
omöjlig av para

med stora ögon
söker jag i ryggsäcken
av minnen
med finner blott damm

vinden har suddat ut
alla vägar till starten
och här står jag
vilsen




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 11:03



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
Två steg fram och ett steg bakåt: en promenad in I livet, maybe…
2012-02-07

  Ezmeralda VIP
Vilken stark text.
Jag har läst den gång på gång.
Vi människosjälar irrar runt i livet.
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric