Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The time for sleep is now

Definition av kärlek.
Ge en definition av lagom mycket kärlek.
Definition av någonting alls.
Ge mig smärta, hat och kyss.
Ge mig något att bygga en dröm på.
Kom nära, så nära det går,
In under min hud och in i ena kammaren av mitt lilla hjärta.
Lilla du och lilla jag och den enorma verkligheten.
Vi tar till illusioner, gömmer oss hos Alice.
Dra på rosa, dra på storm.
Ta gråt, ta skratt.
Ge mig något, innan min inspiration dör.
Ge mig känslan, drömmen, verkligheten och definitionen.
Ge mig livet, Ge mig döden.




Fri vers av Kraja
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-07 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kraja
Kraja