Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pitch black (medan jag sov)

Trädet böjer ljuset runt sina kronor
Skapar vacuum mellan grenarna
Som fåglar under stjärnhimmel



(tomhet krossar)



Jag låter min kropp sänkas mellan
stenarna för jag har tappat min
mening

Sakta med slutna ögon

Jag låter drömmarna rulla över
ögonen för att sedan
stelna
i groteska miner

---------------

Total avsaknad av ljus
Ansiktet dolt där

på andra sidan



orden



(stulna ögon)




Fri vers av Nephre
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-08 08:29



Bookmark and Share


    annikaelisabet
Oj vilket avslut, det gör hela dikten tycker jag. Gillar starkt!
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre