Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till den andra sidan

Står på en öde och kall perrong

här gick och kom glädjens tåg en gång

nu är alla spåren spårlöst borta

mörka nätter är långa ljusa dagar korta

biljetterna är slut automaten saknar ström

står bara och stampar på min egen dröm

döden som väntar är bara ett alternaliv

till den andra sidan går nästa lokomotiv




Fri vers av Berra Bäver
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-08 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver