Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingor


I ett ögonblick

längtar jag

efter dig

samtidigt som

snöflingor

sakta dalar ned

där jag går

hemåt

med vinteris

under min hud.




Fri vers av Peter Boström
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-08 23:40



Bookmark and Share


    Livsrymling
"vinteris

under min hud"

är fint.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström