Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ibland sår
och axlar jag kärlek
så att knäna böjer mig

ryggar kutande tillbaka
inlemmar:
inte springa!

fingrar och gräver
så med hjärtat
i halsgropen

så gås landar
i min hud och
får på ståpälsen

leder lidelsen
med tår i ögat
ingen såg

får ta och bena ur
innan jag
lägger ner




Fri vers av alfa VIP
Läst 300 gånger
Publicerad 2006-01-23 21:19



Bookmark and Share


  JMR
Jag gillar ditt nya sätt att tänka och skriva på.
2006-01-25

  Ninashine
Jag njuter inte av det här. DEtta är ju jag. Men: Om man bör säga saker över huvudtaget, så var det här förmodligen hyggligt bra sagt.
2006-01-24

  raphaela
Tjusig ordlek med en allvarlig, smärtsam underton.
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén