Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen finns...i ett whiskyglas

Häller i den ljuva drycken upp till glasets kant

huset för mig själv ingen moraliserande tant

Problemen blir som isbitar som tinar och försvinner

ikväll är det jag som över ångesten vinner

Självömkan är en väl intränad specialitet

ni som sitter i samma jävla båt ja ni vet

Spelar Rockpile som svänger helt vilt

halkar i lite sprit som jag tydligen spillt

Återigen saknas en syndabock att pricka

nackdelen med att sitta själv och dricka

I morgon då jävlar ska jag ta tag i min skit

för då är det troligen tomt i mitt skåp med sprit

Sanningen finns i glaset det säger jag er

nu går jag fan och häller upp lite mer




Fri vers av Berra Bäver
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-09 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en rökig whisky är aldrig fel....
2012-02-09

  Tini Tut
Bra tycker jag.
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver