Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

boulevard 23

jag är för trött
för att sova
jag måste
komma ner
innan solen
kommer upp

men jag längtar
att känna
beröring 

men bara
bland rosor
som blir aska
finner jag

så jag försöker
blunda undan
fly undan
bara komma
ner för
nattens

boulevard




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-11 01:16



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Åh, jag tror jag vet hur det känns. Bra dikt. Skön uppdelning med korta meningar. :)
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric