Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full av kärlek

Hängdes upp på ett kors
och blev slagen blodig
men han brydde sig inte
för hans hjärta vällde över av kärlek
lika rött som hans blod







mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-06 11:39



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så stort egentligen.

Större än man kan förstå och fatta.
2012-04-16

  Vici
Ja, vilken kärlek Han har bevisat!

"Och må vi därvid se på Jesus,
trons hövding och fullkomnare,
på honom, som i stället för att
taga den glädje som låg framför honom,
utstod korsets lidande och
aktade smäleken för intet,
och som nu sitter på högra sidan om Guds tron.

Ja, på honom, som har utstått så
mycken gensägelse av syndare,
på honom mån I tänka,
så att I icke tröttnen och uppgivens i edra själar."
Hebr. 12:2-3
2012-04-08

  Larz Gustafsson VIP
Nej, Jesus finns INTE i oss alla.
Och amen, Han dog för våra synders skull.
2012-04-06

  M.A.J.R
Jesus finns i oss alla ! mkt bra text
2012-04-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP