Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en inre resa...

tonerna från
panflöjten i foajen
på hotellet vid kanten
av den mörkbruna floden
i landet långt långt bort
följer våra fotsteg

tänder Shishan 
lutar oss tillbaks 
och låter följa med

över vidderna svävar
vi likt äppelblom
som faller för att 
forma frukt efter 
biets skapande 
av liv

vi faller djupare
och djupare in
i oss själva

tillslut står vi vid 
vår inre dörr
men vågar inte öppna
eller stänga den
av rädsla av att
finna mening

genom ett öppet fönster
strömmar panflöjtens toner
som vaggar oss i ro




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-11 01:25



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Åh! Jag föll liksom in i någon slags stämning när jag läste din dikt. Måste ha varit en blandning av beskrivningarna du gör, hur texten ser ut och att det känns härligt djupt. :)
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric