Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande döda

Nyss stilla
nu mer levande
sömndruckna
vaknar vi ur vår vila

Då; en gåta för oss alla
nu vet vi mera
men bara tillräckligt
för att fortsätta undra

vi har sträckt oss upp
genom jord och sten
stampat på våra namn
vi vill inte vara döda mer
vi vill leva







Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-11 13:09



Bookmark and Share


    Young
vackert!
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren