Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viska hemligheter

jag kan viska hemligheter i ditt öra
men bara i det ena
där du är mest mottaglig
av mina ords kyssar
(vid en viss tidpunkt)

men du ska aldrig svara mig
jag som inte ställer frågorna

bara du håller mig mjukt
lovar jag att inte såra dig
alltför länge den här gången

bara så du får smak på min längtan
(den oerhörda)

min vilja nu
är att du liksom jag ska falla hårt till marken
där vi kan se stjärnorna tillsammans
berusade
av varandra




Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-20 09:58



Bookmark and Share


  Synx
Skön känsla du förmedlar med stor igenkänningsfaktor. Det outtalade i dikten blir tydlig när jag läser den högt.
2017-01-20

  Salvation Pepper
Fri sinnlighet.
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren