Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att förgöra


Jag vill inte vara utan någonting
som skrämmer mig
han
som ligger naken här bredvid
han är så vacker
att jag vill gråta

Jag vill låta mina tårar
befläcka honom
så han blir lika svart
som min förljugna tunga

Jag vill låta honom smaka
på de svalda orden
-och på mig själv

Han behöver inte oroa sig
jag förgör alltid mig själv tillslut




Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 238 gånger
Publicerad 2017-01-25 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren