Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala med mig

tala med mig
använd just de orden
jag drömt du sagt

medan ciggarettröken steg till taket
bildade fina små moln ovanför våra trasiga sinnen

den första klunken av iskall öl
och blicken över bordet
-sa mig ingenting




Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-20 09:52



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
ibland är det lite svårt..
2017-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren