Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpp taget

och mörkret
skall omge oss
skydda oss från det som är svårt

när det gör ont
och det ömmar
långt därinne

släpp då det in
låt det omsluta din kropp

med sin sammetslena omfamning
och med glömskan som det kommer med

tänk!

i din allra sista vila
är du säker?




Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-01-22 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren