Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

jag är ingenting av mörkret
inte ens en skugga
här föds inga barn
ingen som längre törstar
inte heller lust
vindarna smeker inte haven
och din gitarr har tystnat
du är inte längre av jorden född
inte heller skall du åter varda




Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-01-25 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren