Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

jag kan göra mig vacker för dig
precis som du vill ha mig
ändra det som behöver ändras på
tillochmed förgöra mig
om det skulle vara så

Du får ju fria händer att skapa mig!
gjuta mig i lera
forma som du vill
mina läppar
så att de passar
bara mot dina

men jag är rädd
att du inte ens då
skulle vilja ha mig




Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-01-25 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren