Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting kvar

Jag har bitit dig hårt
som kölden
och rivit dig
som hungern

Jag har ingenting kvar att ge




Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-11 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren