Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappar segel i blodet

Vinternatten skapar frågorna som väcker plågorna till liv.

Rusar med tryggheten mot stjärnorna.

Gapar för hemligheter som omringar bergstoppar.

Stirrar på ytligheten och backar tio steg bak.......... till lugnet.

Plockar spillror av rostiga själar och
löser mysterier för galloperande hjärtan.

Cyklar på solen när oändliga konflikter föder ett avstånd,
mellan dig och dem du älskar.

Stänger av känslor för glädje och blandar tomhet med empati.

Tappar segel i blodet..... måste fram.... måste upp..

Jag stannar där gråten faller ner i sanden.

Flyger på drakar i drömmen om lycka.

Flyter med i strömmen för kärlek..

Dyker efter pärlor i vulkaner..

Skakar med kylan..
i vinternatten




Fri vers av Lyckohunden
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-12 12:19



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
tycker om att läsa denna, men vågar säga att den borde skrivas klart och få en ny disposition. Den innehåller dikter i dikten och måste fogas samman för att bli en helhet. Nu är ju smaken som ba.. Hoppas den blir läst och kommenterad av flera,, den är mycket speciell.
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohunden
Lyckohunden