Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoning med trädens nyfödda knoppar

Någonstans bakom hennes ljuva himmel
Har jag skådat solförmörkelse hos oss båda

Vi samlar på amuletter
Vi glömmer
Vi är vackra solstrålar

Minns ibland inte hur de lyser men
Jag får inte vara rädd för kala trädtoppar




Fri vers av haw
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-12 20:17



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
hemlighetsfull, magiskt och mycket bra!
2012-02-12
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw