Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilshoven

För det handlar om kärlek
Tåget som dundrar
I mina öron
Och under mina fötter

Har avtryck från dig på kroppen
(Samt små i hjärtat)
Och de bränner som sår
Hur kan eld och is läka ihop?

Vandrar 
Meter efter meter
Genom stadsdelar 
Luftslott
Min falska trygghet
Lämnade jag på din kudde

Blödande bördor och paranoida tankar
Om att alla män blir monster på natten
Andas ut i någon annans halsgrop
Den tryggaste röst jag vet svarar. Och vackraste. 

Vill
Veta
Värna
Om ett
Vi

Ganska bräckliga
Båda två
Lite som fjärilsvingar

Men vi är ihopklistade
Av kysslim

Ingen vet men ingen frågar

Så släpp inte min hand i natt. 




Fri vers av Fyrtorn
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-13 10:34



Bookmark and Share


  hjartebrus
så fint
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Fyrtorn
Fyrtorn