Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du håller mig i handen

Gud jag vill dig tacka
att jag får finnas till
Du skänker sådan lycka
gör också som Du vill

"Du för mig stadigt framåt
finns med i ångest kval
när stunderna är svåra
och jag går i mörka dal"

Du håller mig i handen
känns så tryggt att tro på dig
Du gör mig lugn i själen
inget "ont kan skada mig"








mare































Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-13 13:32



Bookmark and Share


    maija tuori
Ödmjukt tacksägelse bön.
2012-02-21

  Ninananonia VIP
Härligt liv du lever..då..
2012-02-13

    ej medlem längre
Vackra tacksamhetsord.
2012-02-13

  Bibbi VIP
Så givande ord.
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP