Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
naturromantikern i mig


blekblå månljus

blekblå månljus,
speglar vattnets djupblå hemlighet
i en evighet, framåt och ut
spelar långsamt längs med djupet

snuddar ytan,
doppar fingret

i sagans skimrande strålar
där du glittrar av mognad
en gulblekt solsträv yta
vilsamt lutad
mot svartaste tomrum
skimrar av hopp
med en stråle månljus

i utsträckt hand




Fri vers (Fri form) av Stjärnfisk
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-13 20:31



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vackert
2012-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfisk