Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan av en svunnen kärlek

Ett marathonlopp som aldrig tar slut

fast 

trots alla hinder du satt upp

ger jag mig aldrig

 

Trots hur många gånger du släpat mitt hjärta i smutsen

tillit

kommer jag aldrig vara över dig

för du är det största jag har träffat

 

Du är alltid nära mig

som du var då

inte ens i mina drömmar får jag ro

för att vakna upp från dem är en vaken mardröm 

 

Varje sekund som mina ögon är öppna 

är ett tappert försök

att få se dig där runt nästa hörna

att du står där och väntar på mig

 

Den lycka du gav mig 

förevigt tacksam

Den kommer jag alltid jaga

i skuggan av dig..




Fri vers av Leosm
Läst 365 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-13 23:39



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Sån vacker poesi så man blir helt stum av förvåning!!
Vilken kärlek och värme !!
2015-08-16

  Rise Little One
underbar text...
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm