Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig mitt barn..

Jag önskar jag fick krama
och hålla om din hand
men du är så långt borta
du bor i annat land..

Mitt moders hjärta ömmar
min längtan den är stor
efter dig min pojke
ända sen den dag du for..

Du vet att jag dig älskar
du vet jag ber för dig !
och du vet jag blir så lycklig
när du säger du älskar mig !







mare














Fri vers av mare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-14 04:54



Bookmark and Share


    maija tuori
"Tro hopp och kärlek men törsta är KÄRLEK"
2012-02-21

  Lars Hedlin
Så underbart så kärleksfullt till din son
2012-02-17

    lory
det starkaste av kärlekar
2012-02-14

  Änglaögon
Så är den, moderskärleken.
2012-02-14

  Bibbi VIP
Underbart vittnesbörd.
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP