Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En råtta - instängd i en syrefattig burk

Ingen tanke är sig själv här. Slutet har strandat i den kvalmiga tystanden.
Väggarna är inpyrda och byggda av torra betongpärmar,  smärtande med ödesmättade dofter av fallande bokslut.

Det är jag och mina krampande ben, som försöker samsas på en stelbent stol.

Bakom skrivbordet; Fyrahundra mil brett och fyrahundra meter långt -Fröken- åt helvete- alldeles- för - ung- socialassistent.




Fri vers (Prosapoesi) av Carola Zettergren
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-14 16:20



Bookmark and Share


  Gunnel André VIP
Det är väl sånt här som kallas galghumor?!
2012-02-15

  Måna N. Berger
Oj oj, här har du verkligen satt den sterila byråkratins kvävningskänsla på pränt. Kafka och du!
2012-02-15

  Anita Hanssen
Gillar! Speciellt:
"Det är jag och mina krampande ben, som försöker samsas på en stelbent stol."
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren