Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

I mitt hjärta
finns det hjärterum
sköna
vackra
ljusa
varma rum
I mitt hjärta
finns en plats för Dig
en speciell plats,
som bara Du har
bara därför att
Du är
den Du är
Till den platsen
går jag
och
möter där en Vän
med stort V
Du




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-14 21:46



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Varm och hjärtlig
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson