Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger aldrig upp

En backe som aldrig tar slut

Kämpar mig uppåt

varje dag

 

Trots de gråa molnen

och den svikande känslan jag känner 

i vinden

 

Kommer jag fortsätta uppåt

Når antagligen aldrig toppen

i detta liv

 

Men om jag ska lämna

Ska jag lämna 

kämpandes




Fri vers av Leosm
Läst 359 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-02-14 22:13



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Kämpa kämpa är Livets gång, en sådan beskrivning som jag känner är rätt.
Härlig energi i din poesi!
2015-08-16

  Linil VIP
Bra tänkt, även om jag inte helt ser liknelsen med liv och backe klart för mig.
2015-08-12

  Hanna Mari Wallin
Bra skrivet!

applåder
2015-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm