Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte en händelse, men en känsla.


Fotspår

Du såg förbi mina tårar
Med ett
Det jag inte sett
Har inte hänt

Du lät mig rinna ut
Ur mina ögon
Allt för dig

Så du gick
Och du såg dig inte ens om
Trots att jag skrek ditt namn
Tills mina lungor
Nästan sprängdes
Gång på gång
Det vackraste namn
Jag någonsin hört

Du vände inte om
Som om du
Bytt namn
Som om du var någon annan nu
Någon vars namn
Jag inte skriker
Inte säger
Inte viskar
Inte ens vet om

Jag kanske inte ens visste
Ditt riktiga jag
Från början
Jag kanske trevade mig fram
Med förbundna ögon
Men öppet hjärta

Jag kunde aldrig fånga dig
Med mina utsträckta händer
För du ville inte bli fångad

Inte av en sån som mig




Fri vers av CakeOrDeath
Läst 2243 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2006-01-24 02:32



Bookmark and Share


  SvartPoesi
Denna texten är väldigt fin (Y)
2011-07-09

  MeAmmie VIP
Mycket sällsam och vacker dikt om de ouppnåeliga kärlekarna<3/Ammie
2008-12-30

  Glitteringly
håller med de andra, detta är verkligen bra. du lyckas få ner känslan med så bra ord att du tar mina ifrån mig :P
det enda jag har att amnärka på är i sista raden, där det borde stå jag i stället för mig.
riktigt fint komponerat!
2007-02-28

    L.I.E
gahh, Hur gör du?
Det här var jätte braa! DU formulerar dig toppen!
2006-12-30

  Manal
en bra dikt, orden flyter på manm vill verkligen läsa till slutet. gillar skarpt!
2006-10-13

  LejonLarm
Men jösses flicka, du skriver ju magi.
Lästa alla dina dikter, alla lika underbara.
Lägger till en liten skrivarvän här.

/det är Linn
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

CakeOrDeath
CakeOrDeath