Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla bortglömda hjärtans dag





jag lägger mig i badet
och undrar om han ger dig
fler rosor
än vad jag brukade göra









Fri vers av Stefan Ek
Läst 449 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-14 23:43



Bookmark and Share


  LassO
spelar det nån roll egentigen?
2012-02-22

    Birgersdotter VIP
Smärta
2012-02-21

  alvan
Aj... Fan. Bra!
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Ek
Stefan Ek