Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppet och vackert har ett dolt hav börjat nå min inre oupptäckta floras små grenar

Känns som att jag sover på ett annat plan
Jag famlar inte i ett mörker, jag dyker

Det finns små tablas under min hud
De spelar ljudlöst sina psalmer
De dansar sökandes efter min hjärterot
.




Fri vers av haw
Läst 282 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-15 16:34



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
som en viskande vacker sång...bra!
2012-02-15
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw