Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

En vacker morgon

snön har vräkt ned på natten

nu har det klarnat.

Jag har vaknat utan sömn

en ny dag väntar på mig




Bunden vers (Haiku) av Peter Boström
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-15 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström