Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välputsad fasad..

Fasaden var välputsad
och dom som "tittade på"
tyckte att allt verkade så fint !
tiden gick, och sakta började "färgen flaga"
ut sipprade sorg och förtvivlan
och en dag föll allt som ett korthus !








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-12 21:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Sett på nära håll.
2012-05-19

  Lars Hedlin
Bra mycket bra...
2012-05-16

  Vici
Viktiga ord om
ytligheten som applåderas
av "alla".

Våga vara genuin!

Tål att tänkas på...
2012-05-15

  ResenärGenomLivet VIP
En sorglig sanning.
2012-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Precis.
Den etablerade kristenheten i ett nötskal.
Därför är det lika bra att vara ärlig från början och säga som det är: Jag är en röra, men en frälst sådan. A blessed mess.
2012-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP