Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fotografisk tystnad

Svart vind över mitt stelnade ansikte
och min fotografiska tystnad är total

som alltid


Kylskåpskalla fallskärmar
i mina armar

Jag dör en liten bit i taget
Formar en ny kropp av resterna
och binder ihop den med isoleringstejp




Fri vers av Nephre
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-16 10:19



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
vackert skriven, vackert beskriven känsla som du lyckas bära fram i texten utan att bli sentimental. Bra
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre