Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natten seglar

natten seglar
längs bränningars kust

i drömmen
lämnar du din tillit
i händerna på
den erfarenhet
som splitsats
i motgångar

medveten om
att dessa händer
kan tillhöra
din förklädda
baneman




Fri vers av Anders P VIP
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-01-24 10:12



Bookmark and Share


  Andreas. Engwall
bra, älskar den här texten
2006-06-14

  Soessan
Mycket vackert skrivet/beskrivet! :) Häärlig poesi när man tänker på de andra bra dikter/texter m.m som du gjort :D
2006-01-24

    Bodil Sandberg
Ja det här stämmer ju onekligen....den förklädda banemannen...står alltid på lur...
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP