Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sovande skönhet

Sovande skönhet skriver sånger
I sitt drömlands rike
Sovande skönhet skriver sanningen
Med stängda ögon brevid sin jämlike




Fri vers av ordskalv
Läst 232 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-16 23:18



Bookmark and Share


  M.A.J.R
briljerande med ord och en härlig text applåd
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv