Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kl@s <3

Min kompis Per har en kanin
den tycker han är söt och fin
Den sitter i sin lilla bur
ett passivt, trist, tråkigt djur
Han ger den sallad, gräs och bär
och den kan vissla säger Per
Fast där så tror jag Per är dum
för en kanin den är väl stum

Själv vill jag ha en datamus
och han ska få sitt eget hus
och han ska heta Klas som ja
och stava Kl@s med snabel-a
Och Kl@s ska slippa
”cyberspace” och Internet
och web och grejs
för han ska slippa att bli störd
av någon freakad datanörd

Min äldre syrra Isabelle
hon drar till stallet varje kväll
och gullar med sin gamla häst
den kusen tycker jag är pest
Den trampar, bits och håller på
och man kan knappt få den att gå
för den är mera dum är snäll
det märker inte Isabelle






Fri vers av Mexx
Läst 359 gånger
Publicerad 2006-01-24 14:04



Bookmark and Share


    Orm den gamle VIP
Haha!

Tycker det är jättefint flyt i rimmen och dikten är verkligen alldeles underbart lättsam.
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx