Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya vindar..

Nu smälter allt det kalla
nu doftar annan vind
förändringen är nära
trots kyla mot min kind..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-18 12:10



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert...och visst börjar de att kännas
2012-02-18

  Maiah VIP
en finstämd dikt som säger så mycket om nuet
2012-02-18

  Larz Gustafsson VIP
UNDERBAR liten uppmuntran!
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP