Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bestiga


Jag går i trappor
utan riktning
bestiger berg
som växter neråt

jag är din packning
du är mina armar

du är min packning
jag är dina armar




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-18 15:18



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Tog mig friheten att ändra i denna text.
2012-02-18

  Casbah* VIP
livets ekvation.. alltid två steg hit och dit och ett tillbaka eller tvärtom. Bra!
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös