Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lider du av allergi? Köp en liten kvist!

--------------------------------------------------------------------------------
Jag har en last, en sorts mani
Jag älskar alla djur
Men min fördömda allergi
är ingen sinekur

Men så en dag en pollenvår
så kom jag på nånting
Mitt djur får inte ha nåt hår
nåt naket litet ting

Jag skaffa katt, då fick jag fnatt
Jag skaffa hund, å sov ej en blund
Jag skaffa get, å vad jag grät
Jag skaffa gös, å vad jag nös
Å snälla ni, låt mig bli fri
Låt mig bli fri från min allergi

Jag gick till närmsta djuraffär
och sade ”por favor”
”Har ni nån trevlig djursort här
som inte har nåt hår”

Då tog dom fram nån liten kvist
En pinne av nån sort – och sa
”Den vandrar men är ganska
trist, den ska förvaras torrt”

Jag döpte pinnen min till Lars
Han bor nu i en skål
och han är bra på kamoflage
och älskar brysselkål

Så lider du av allergi
Så köp en liten kvist
Med den som pinnigt kompani
Blir livet mindre trist




Fri vers av Mexx
Läst 437 gånger
Publicerad 2006-01-24 15:38



Bookmark and Share


  Linda Antoinette
Gillar den mycket! :) Roliga rim, och kul med en "glad" dikt, istället för alla sorgliga kärleksförklaringar och annat som det redan finns mer än nog av på den här sidan . Jättebra!
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Mexx
Mexx