Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden är ljus..

Då klättrar jag på trappan
som för mot högre höjd
tillsammans med så många
går vi rakt, och inte böjd
och ljuset det vill flöda
in i själ och stanna kvar
befriade från jordiskt
inga bördor mer vi har !







mare




















Fri vers av mare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-19 10:31



Bookmark and Share


  Maiah VIP
tröstansfulla ord...
2012-02-19

  Larz Gustafsson VIP
Det är den himmelska dimensionen som ska till, Jill.
2012-02-19

    lory
går vi rakt o inte böjd..så mycket styrka i dina ord..vackert
2012-02-19

  Michaela Dutius
...ja då går vi in....

underbar text
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP