Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfar

Jag hör en låt,
"Isabelle" med Björn Afzelius och jag tänker omedelbart på dig.
Du finns inte här längre,
men jag känner ändå din närvaro.

Jag känner den så starkt,
precis som om du står bakom mig,
du lägger en hand på min vänstra axel.

Farfar du finns alltid i mina tankar.
Jag skulle bara vilja säga dig,
hur mycket jag saknar dig...




Fri vers (Fri form) av Bellia
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-19 10:28



Bookmark and Share


  thereseonaland
Min farfar gick bort för inte så länge sedan. Förstår din sorg och saknad. Jag saknar min farfar obeskrivligt mkt..
2012-02-21

    GruffGruff
Texten berör en verkligen
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Bellia
Bellia