Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abuelo och din trädstams fall i stormen

Det kanske inte är en sanning men

Jag vill tro att döden
är en stilla och vacker början


Känner du av hur luften
befriar min trädkrona
och låter mig andas ut


Det kanske inte är en sanning men

Jag vill tro att du aldrig slog emot marken när du föll
för jag kan känna hur du svävar intill mig





Fri vers av haw
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-19 15:09



Bookmark and Share


    Flinmedicin
Du är så himla duktig Mira. Oerhört vackert
2012-02-20

  Casbah* VIP
väl avvägd i sina ord.. fint skriven
2012-02-19

  kerstin skriver VIP
en mycket vacker önskan.
du skriver mycket fint och bra!
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw