Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidsvision

Se på himlen
hur den just har somnat
i öster anas vår framtid redan
snart ska horisonten spricka
gyllene röd

trädens kronor är stilla
inbäddade
i varm augustinatt
ibland en stilla bris
och de skakar oroligt
så som spädbarnet drömmer

ditt huvud sover i mitt knä
så som du alltid gjorde förr
när varje sekund av sömn
var en sekund förlorad

nu är du lugnet i mitt hjärta
dina andetag är etsade i natten
ditt bruna hår det flyter
likt en flod över mina knän
mina fingrar seglar med i strömmen
snart dras hela jag med
snart sover också jag




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-19 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sjunker in i den vision du målar upp, så innerligt öm och vacker. vill somna där, i lugnet, i hjärtat.
2012-02-19
  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas