Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rythm

Söker rythmen
Den pulserande tysta
för att kunna stanna till

Strömmen glittrar dolt i mellanrummet

------------

Kvar vid ytan ligger ansiktet

Jag svävar namnlös därnere
och där kan jag lägga av min last


Besöker världen
från ett annat håll

och mitt ansikte väntar vid ytan





Kanske orkar jag bära det en dag till





Fri vers av Nephre
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-20 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre