Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aspackad (I natt är jag försvunnen bland de ansiktslösa)

Jag rusar


Suddiga intryck och svärtan i luften
lägger banor framför fötterna

Observerar mina steg
och jag griper tag i natten för att inte ramla


Blöta enheter
bakom fasader

Utanför dörren ligger alla deras ansikten
för vid tröskeln rinner de av
som sand över en rörlig kropp


(tom vind genom lokalen)


Dodom...dodom...dodom...




I natt är jag försvunnen




Fri vers av Nephre
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-20 09:14



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
text som inte är enkel. Jag blir fundersam och förundrad, gillar detta..särskilt slutet för att jag lämnas där med alla mina frågor.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre