Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden har jag fångat..


Livet är en vindpust..

Livets dagar flyter på
försvinner evigt bort
allt vi har är här och nu
vår stund på jord är kort







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-02-20 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så sant.
2012-02-23

  limerick
Så vackert och klokt.
2012-02-22

  Nils Teodor VIP
Vacker bild till vackra ord
Tack
2012-02-22

    lory
undrbara sanna ord
lev livet fullt ut...
2012-02-21

  Maiah VIP
Härlig tänkvärd text. Illustrationen visar verkligen innehållet i texten.. vindpusten känns i bilden
2012-02-20

    ej medlem längre
Det gäller att leva här och nu. Sen väntar ett annat liv!
2012-02-20

  Larz Gustafsson VIP
Men evigheten är lång.
2012-02-20

  lodjuret/seglare VIP
Eftersom jag har sorg idag så tar jag tacksamt emot den här lilla pärlan.
2012-02-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP