Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.thinkbiotech.com/DNA-o-gram/


Drakoniskt DNA


i fuktiga vitlöksskal
bakom kevlarväggar
fastnar känslan

i moll

andas jag din medvetenhet
och avståndet förlängs
med tiden som

ensam betraktare av

minnets sköra silkestrådar
vilka ger solitud grogrund
åt min lågbrynta lakonism

ett farväl menat som
på återseende
rispar din bild från iris

känslan
graveras dock för alltid i
GTCCGTGCCGGACGTCTGCTTGGA

medan du evaporerar




Fri vers av alfa VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-01-24 19:01



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Jag är en sucker för emotionell vetenskap..
2006-02-10

  raphaela
"..ett farväl menat som
på återseende
rispar din bild från iris.." ska jag ha med mig länge, tack :-)
2006-01-30

  Christer VIP
du skriver annorlunda nu...kul tycker jag...gillar det, men jag har verkligen ingen aning om vad "evaporerar" betyder :)
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén