Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att stanna världen (nattdjur)

Ett skal av metall och avskildhet

Jag öppnar det tysta och kliver in i ytan där utanför


(elektriska pulser genom kroppen)

Jag viker ihop mig tills jag inte syns
för när jag brister får ingen se
och när jag är klar
väver jag ett nytt

skal


Målar det i andra färger





Fri vers av Nephre
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-21 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre