Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon

Man är ingen utan någon annan
Men man är samtidigt allt utan någon alls




Fri vers av ordskalv
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-21 17:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis. Man är fulländad utan. Mitt i prick.
2012-08-01

    ej medlem längre
Ja. Verkligheten är komplicerad, men du beskriver den bra.
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv